MANGACS TEAM
All for Counter strike 1.6 and more WWW.MANGACS.3XFORUM.RO WWW.MANGACS.3XFORUM.RO WWW.MANGACS.3XFORUM.RO WWW.MANGACS.3XFORUM.RO FREE DOWNLOAD - Filme noi 2016 filme noi filme comedie filme horror filme de groaza filme aventura filme actiune filme desene animate download filme gratis filme noi , filme thriller , filme gratis , jocuri full download , jocuri gratis , jocuri full , muzica noua , muzica romaneasca , hacking , torrent , jocuri free download , free download cfg silent aim ,dll , aimbot for counter strike 1.6 free download, scripts aim , eac , voiplay , Vac : WWW.MANGACS.3XFORUM.RO WWW.MANGACS.3XFORUM.RO FREE DOWNLOAD Cheat counter strike eac3 vac3 aimbot dll yahoo facebook hack aegiss
Lista Forumurilor Pe Tematici
MANGACS TEAM | Reguli | Inregistrare | Login

POZE MANGACS TEAM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Larina23
Femeie
23 ani
Timis
cauta Barbat
28 - 80 ani
MANGACS TEAM / Mobile Phones / Nokia va produce Tablete echipate cu Windows 8 Moderat de dIeZz # 1337
Autor
Mesaj Pagini: 1
Alecks
Mng-Team

Din: MangaCs City !
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 577
Acasa Nokia va produce tablete echipate cu Windows 8
Nokia va produce tablete echipate cu Windows 8
Intr-o incercare de a ramane in continuare relevanta in segmentul terminalelor mobile, un reprezentant al Nokia a anuntat ca la jumatatea anului viitor compania va lansa pe piata primele tablete echipate cu sistemul de operare Windows 8. Vorbim despre o platforma special conceputa pentru a functiona atat pe terminale mobile cat si pe desktop-uri insa pana atunci Samsung isi va lansa propriile produse cu acest sistem de operare. Deocamdata despre tableta se stie doar data de lansare insa presupun ca va fi conceputa astfel incat sa fie aproape la fel de buna precum restul produselor de pe piata.





      Nokia a intrat intr-o colaborare cu Microsoft pentru producerea de smartphone-uri cu sistem de operare Windows Phone 7 iar aceasta colaborare se extinde si la tablete insa ramane de vazut cat va fi de fructuoasa. CEO-ul Nokia este un fost manager al Microsoft deci legatura dintre cele doua companii are logica, dar numai din perspectiva vechilor relatii ale CEO-ului deoarece din punct de vedere al business-ului cred ca Nokia ar fi trebuit sa se orienteze spre terminalele Androd care sunt mult mai populare si ar fi ajutat-o sa scape de probleme.

Windows 8 pentru tablete este deocamdata in faza de dezvoltare dar un developer s-a gandit sa faca o comparatie intre sistemul de operare a celor de la Microsoft si iOS 5-ul celor de la Apple. Desigur ca iPad 2 a fost aleasa pentru a testa iOS iar pentru Windows 8 a fost aleasa una dintre tabletele cu care Microsoft si-a prezentat sistemul de operare. Pot sa spun ca Windows 8 pare interesant insa din pacate el va fi disponibil pe piata peste abia un an de zile, timp in care Apple va scoate iPad 3 si iOS 6 deci extrem de multe se pot schimba.

Tabletele pentru Windows 8 au o sansa foarte buna de a rivaliza cu tableta iPad a celor de la Apple, totul depinde doar de Microsoft si de dezvoltatori.


Modificat de Alecks (acum 12 ani)


_______________________________________
poate ca am revenit:-s?

pus acum 12 ani
   
aNm
Respected Member

Din: New York City!
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 347
ar fi cool..cred ca e prima data cand nokia va crea o tablata

_______________________________________


pus acum 12 ani
   
war_ios
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 208
Windows pe tableta ar fi la fel de nasol ca windowsul pe telefon ..

pus acum 12 ani
   
skilled91
Full Member

Din: Killing Zone
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 137
Pe tableta..?Ramane de vazut...

_______________________________________
Pentru Bootere Yahoo sau Boots Maker:skilledkill91
Bootere one Boot LA COMANDA PM!



© skilled91 Copyright

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la