MANGACS TEAM
All for Counter strike 1.6 and more WWW.MANGACS.3XFORUM.RO WWW.MANGACS.3XFORUM.RO WWW.MANGACS.3XFORUM.RO WWW.MANGACS.3XFORUM.RO FREE DOWNLOAD - Filme noi 2016 filme noi filme comedie filme horror filme de groaza filme aventura filme actiune filme desene animate download filme gratis filme noi , filme thriller , filme gratis , jocuri full download , jocuri gratis , jocuri full , muzica noua , muzica romaneasca , hacking , torrent , jocuri free download , free download cfg silent aim ,dll , aimbot for counter strike 1.6 free download, scripts aim , eac , voiplay , Vac : WWW.MANGACS.3XFORUM.RO WWW.MANGACS.3XFORUM.RO FREE DOWNLOAD Cheat counter strike eac3 vac3 aimbot dll yahoo facebook hack aegiss
Lista Forumurilor Pe Tematici
MANGACS TEAM | Reguli | Inregistrare | Login

POZE MANGACS TEAM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
crazy_hell_angel 25 ani
Femeie
25 ani
Gorj
cauta Barbat
25 - 53 ani
MANGACS TEAM / Filme / Tupac: Resurrection -POVESTE ADEVARATA- Moderat de dIeZz # 1337
Autor
Mesaj Pagini: 1
Russiah
Mng-Team

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 500
Descriere: “Aceasta este povestea mea. O poveste despre ambitie, violenta, ispasire si dragoste.”

Tupac Shakur si-a croit drum din ghetou, a luptat pentru faima si bogatie si a devenit cel mai bine vandut artist de hip-hop al tuturor timpurilor. A fost un om introspectiv si sensibil, care a vorbit cu vocea necenzurata a adevarului.
In timpul scurtei sale vieti, a reusit sa impresioneze milioane de oameni din toate colturile lumii. Influenta sa si rolul important pe care l-a jucat au cunoscut o curba ascendenta de la moartea lui socanta si prematura.
Acum, pentru prima data, Tupac isi spune dramatica poveste a vietii. Narat in intregime de el, acest film important este singurul realizat in colaborare cu mama lui, Afeni Shakur, si, de asemenea, singurul film in care sunt prezentate muzica si electrizantele concerte live ale lui Tupac.
Onest, impresionant si o adevarata sursã de inspiratie, acest autoportret intim scoate la iveala sufletul complex al controversatului artist.
Poet, profet si revolutionar... Acesta este TUPAC: POVESTEA ADEVARATA.
Trailer:


Descarcare film:

Recomand: Un film de neuitat si dupa 5 ani de la ultima vizionare, cu aceeasi pofta il vizionez mereu, din punctul meu de vedere acest film este o CAPODOPERA. Eric Eazy-E Wright - Tupac Amaru Shakur 2 Adevarati
"Primul a murit din cauza ca nu si-a pus un prezervativ in varfu' pulii, nici o femeie sau pentru voi fetelor un tip, nu merita un astfel de sacrificiu si un futai nu e ceva pentru care merita sa mori Yeah
  Al 2-lea a dat ortu' popii pentru ca gura lui mare, a suparat pe cineva si mai mare.
  A fost baiat, a facut banii mai bine decat multi dintre noi cu aceasta atitudine, dar nici asta nu e ceva pentru care merita sa mori. - Mesajul nostru este sa aveti grija unde si cand sunteti smecheri si cu cine va bagati golani Yeah - Citat B.U.G Mafia  Mai tari ca Niciodata 1996."


_______________________________________


pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la