MANGACS TEAM
All for Counter strike 1.6 and more WWW.MANGACS.3XFORUM.RO WWW.MANGACS.3XFORUM.RO WWW.MANGACS.3XFORUM.RO WWW.MANGACS.3XFORUM.RO FREE DOWNLOAD - Filme noi 2016 filme noi filme comedie filme horror filme de groaza filme aventura filme actiune filme desene animate download filme gratis filme noi , filme thriller , filme gratis , jocuri full download , jocuri gratis , jocuri full , muzica noua , muzica romaneasca , hacking , torrent , jocuri free download , free download cfg silent aim ,dll , aimbot for counter strike 1.6 free download, scripts aim , eac , voiplay , Vac : WWW.MANGACS.3XFORUM.RO WWW.MANGACS.3XFORUM.RO FREE DOWNLOAD Cheat counter strike eac3 vac3 aimbot dll yahoo facebook hack aegiss
Lista Forumurilor Pe Tematici
MANGACS TEAM | Reguli | Inregistrare | Login

POZE MANGACS TEAM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
laura84 la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Valcea
cauta Barbat
24 - 49 ani
MANGACS TEAM / Mobile Phones / Ce se mai aude despre iPhone 5 Moderat de dIeZz # 1337
Autor
Mesaj Pagini: 1
Alecks
Mng-Team

Din: MangaCs City !
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 577







Aparent, fanii Apple vor mai avea de aşteptat lansarea următorului model de iPhone. Potrivit site-ului Mashable, există un zvon conform căruia iPhone 5 ar putea apărea în luna septembrie a acestui an, sau la începutul anului viitor.


Iniţial se credea că Apple va dezvălui noul gadget în luna iunie, la Worldwide Developers Conference (WWDC). Amânarea ar putea fi datorată lansării modelului de iPhone 4 conceput pentru reţeaua Verizon, care ar putea aduce 100 de milioane de potenţiali clienţi.

Când Apple a anunţat data evenimentului WWDC, vicepreşedintele departamentului de marketing al companiei a făcut un anunţ surprinzător. Acesta nu a pomenit nimic de lansarea vreunui dispozitiv nou, dar, în schimb, a declarat că "la conferinţa de anul acesta Apple va dezvălui viitorul iOS şi Mac OS".

Faptul că Apple nu a comandat încă componentele necesare producţiei iPhone 5 a alimentat zvonul. De regulă, compania îşi comandă componentele cu şase luni în avans. Lansarea ar putea avea loc în septembrie sau octombrie, după începerea noului an fiscal (25 septembrie).

Şi mai multe zvonuri...

Procesor mai mare, cameră mai bună, chip pentru plăţi wireless, carcasă de aluminiu... acestea sunt numai câteva din sumedenia de zvonuri legate de iPhone 5 care circulă pe internet.

Potrivit publicaţiei Time, se presupune că noul telefon va dispune de tehnologia NFC (n.r. - Near Field Communications), prin intermediul căruia vor putea fi efectuate plăţi prin apropierea gadgetului de un dispozitiv special. Apple speră în acest fel că va da tonul unui nou trend, implementarea unui astfel de chip fiind îndelung aşteptată.

În 2010 Apple a angajat un expert NFC (near field communication - tehnologie care permite schimbul de date între terminale aflate la distanţe mici), Benjamin Vigier, şi a obţinut o serie de brevete legate de această tehnologie, sugerând că iPhone 5 va avea incorporat un cip NFC. Brevetele indică în direcţia unor servicii precum iPay, iPay şi iCoupons, dând de bănuit că cei de la Apple au de gând să creeze un portofel virtual.

Se speculează, de asemenea, că iPhone 5 nu va avea un design foarte diferit de predecesorul său. Totuşi se crede că partea din spate va trece de la sticlă la metal, adoptând stilul noilor MacBook Air. Telefonul ar putea avea, de asemenea, un ecran mai mare, datorită marginilor mai subţiri.

O dezvăluire foarte importantă a făcut-o directorul Sony, Howard Stringer. Acesta, în timpul unei conferinţe despre daunele provocate de cutremurul din Japonia fabricilor Sony, a anunţat producţia unui senzor optic destinat Apple ar putea fi întârziată.

Astfel, există posibilitatea ca Apple să nu mai folosească senzorii de imagine OmniVision de 5 megapixeli, ci să aleagă să implementeze senzorii Sony care au 8 megapixeli.

Un alt zvon, mai puţin credibil, este acela al folosirii unei tastaturi fizice. Multe dispozitive bazate pe sistemul Android folosesc cu succes această tehnologie, având monopol asupra pieţei. Dacă Apple ar opta pentru acest sistem, probabil că va o va face sub forma unui accesoriu.

Există chiar şi posibilitatea ca noul iPhone să poată recunoaşte atât vocea utilizatorului, cât şi faţa acestuia.

Polar Rose, o firmă specializată în programare de recunoaştere facială, a fost cumpărată de către Apple în septembrie. În acel moment existau speculaţii în legătura cu folosirea acelei tehnologii pentru îmbunătăţirea unor servicii precum Aperture şi iPhoto, dar acum există posibilitatea ca ea să fie folosită şi în crearea noului iPhone. Integrarea posibilităţii de recunoaştere facială în iPhone 5 ar putea da naştere unui dispozitiv care-şi cunoaşte "stăpânul", şi care ar putea să deblocheze telefonul numai pentru acesta, sau care ar putea să-i eticheteze pe membrii familiei în poze.

În aprilie 2010 compania a achiziţionat Siri, aplicaţie care oferă răspunsuri pentru întrebări scrise sau rostite de către utilizatori. Iniţial, Siri oferea informaţiii despre restaurante, programul cinematografelor, etc. dar, la numai câteva luni, Apple a modificat aplicaţia în aşa fel încât să integreze răspunsurile oferite de Wolfram Alpha, un motor de căutare revoluţionar care oferă răspunsuri factuale, având la dispoziţie peste 50.000 de tipuri de algoritmi.

Piesa de rezistenţă

Puterea grafică, dar şi cea de procesare, a noului iPhone ar putea fi mult mai mare decât cea a iPhone 4. Potrivit Mashable, telefonul ar putea fi capabil să redea clipuri în High Definition (1080p). Un procesor grafic dual-core de tipul A4 ar putea fi incorporat în iPhone 5, alături de o unitate de procesare dual-core.

Intimitate

Recent, Apple a fost cauza unui scandal enorm. Cercetătorii americani au descoperit că smartphonurile iPhone şi tabletele iPad (3G) înregistrează pe ascuns fiecare mişcare pe care o face utilizatorul său.

Astfel, telefonul ştie în fiecare moment unde mergi şi salvează orice detaliu într-un fişier secret numit "consolidated.db,". Aceste informaţii sunt transmise în calculatorul utilizatorului când cele două dispozitive sunt conectate. iPhone 5 se pare că nu va mai avea această problemă, deoarece fişierul cu pricina nu va fi prezent în dispozitiv.
iPhone 5 îşi va face apariţia pe piaţă, cel mai probabil, în vara acestui an, iar voci din lumea IT-ului îl descriu drept "un dispozitiv reproiectat în totalitate" care este "complet regândit din punct de vedere al designului". Fără Steve Jobs la cârma Apple, va fi noul iPhone la fel de "magic"?

Designul nu este singurul lucru care va suferi modificări. Dispozitivul va încorpora un procesor de la Qualcomm, care va fi prezent şi în tableta iPad 2, renunţându-se astfel la procesoarele produse de Infineon.

Însă, cel mai notabil lucru la iPhone 5 este, probabil, faptul că este primul iPhone care va fi lansat fără ca Steve Jobs să se fi implicat zilnic în crearea acestuia. Cu toate că suferindul şef al Apple a transmis printr-un comunicat de presă că-şi va continua să-şi exercite rolul în timpul concediului medical, în absenţa sa, Tim Cook, locţiitorul său, va conduce operaţiunile de zi cu zi. Este al doilea concediu medical pe care Jobs şi-l ia în decurs de 16 luni.

Absenţa lui Jobs nu pare că va fi una scurtă. El a declarat că vrea să se concentreze pe sănătate şi că "Tim şi restul echipei de management se vor descurca de minune în ceea ce priveşte executarea planurilor pentru 2011".

Directorul Apple a suferit în trecut de cancer pancreatic şi a primit un transplant de ficat în 2009, ştirea "retragerii" sale nefiind surprinzătoare.

Totuşi, în absenţa unuia dintre cei mai mari vizionari ai ultimilor decade, cum este considerat Jobs, echipa de la Apple s-ar putea să lanseze cel mai impresionant dispozitiv de până acum.

Nu există, deocamdată, multe detalii legate de iPhone 5. Un articol al site-ului Engadget.com care citează "surse de încredere" sugerează că noul iPhone este deja în stadiul de testare în campusul Apple, dar nu oferă mai multe detalii. Cu toate astea, alcătuirea unei liste cu cele mai recent achiziţii ale companiei, precum şi a celor mai recente angajări, ne poate da o idee despre cum va arăta dispozitivul.


Modificat de Alecks (acum 13 ani)


_______________________________________
poate ca am revenit:-s?

pus acum 13 ani
   
nebunie;d
Mng-Team

Din: System32
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 729
wow ce tare ! deja se gandesc sa scoata iphone 5 ! din ce am citit si din poze cred ca o sa fie super @!

_______________________________________


pus acum 13 ani
   
rAnKy
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 151
Iti dai seama ca Iphone 5  este mai tare ca Iphone 4 ) e logic

pus acum 12 ani
   
Proto
Spammer

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 6
Moama Bagati-ai aia in spirt ce tare ii   

pus acum 12 ani
   
coste
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 19
Nu cred ca va intrece iphone 5 sasung galaxy s 2 ...

pus acum 12 ani
   
Atacator
Mng-Team

Din: 404 Not Found !
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 520
Din cate am auzit iphone 5 nare wi-fi

_______________________________________


pus acum 12 ani
   
Pitikw
Spammer

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 11
) să făceţi voi bani de iphone 5 mă şi să comparaţi după cu orice telefon

pus acum 12 ani
   
impuls
Member

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 47
mdea un iphone 5 cred ca va costa cam 45 de mil

_______________________________________
Foaie verde castravete am dat headshoot prin perete,n-a fost cod a fost bulan dar adminul mi-a dat ban

pus acum 12 ani
   
deny0496
Spammer

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 4

coste a scris:

Nu cred ca va intrece iphone 5 sasung galaxy s 2 ...



CAta dreptate ai...


pus acum 12 ani
   
dvd11
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 20
galaxy s 2 il are tata
e super e mai tare decat un iphone 4..
da cu iphone 5 nu se pune


pus acum 12 ani
   
iulianbosum
Super Member

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 155
Alecks  iti arat ca orice iPHONE in mana mea nu mai valoreaza nici 10 lei ca mai mult de 2 luni nu rezista ) deoarece ma enerveaza incarcatorul, nu merge un joc care il vreau eu si atunci presimt ca o sa ia un impact cu ce e pe jos sau se accidenteaza de primul perete )

P.S.acumam un NOKIA 2310 dala dupa timpu lu "PASVANTE CHIORU")))

Modificat de iulianbosum (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
gabor2
Spammer

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 4
galaxy s2 e ktt..... in mare parte samsungu s-a luat dupa apple..... si nu stiu daca ati vazut crash test pe youtube cand scapa iphoneu si se sparge complet... si samsung galaxy s2 nare nik....Oameni buni iphone 4=sticla samsung galaxy s2=plastic

pus acum 12 ani
   
marius10
Mng-Team

Din: Orasu Nimanui
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 664
Iphone 5 mai bun ca pc-ul meu

_______________________________________
Dar nu existase niciun înţelept, care să înveţe atât din propriile greşeli, cât şi din ale altora.

pus acum 12 ani
   
Al3csRypper
Full Member

Din: Counter Strike
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
@marius10 tare asta ))))))). Frate ce pc ai?? ))

_______________________________________
Nu injur, nu fumez, nu beau
Bagamiash p**a Iar am scapat tigarea in bidonu de bere

pus acum 12 ani
   
spryte_n1
Full Member

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 107
Cel mai tare ..  

_______________________________________
Pro Player


pus acum 12 ani
   
VerTiSaga
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 233
GJ !

pus acum 12 ani
   
Thryler
Member

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 54
Din cate se vede arata destul de tare dar sa facem un impact cu podeaua si dupa mai vedem))

pus acum 12 ani
   
paN[;x]
Full Member

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 121

Thryler a scris:

Din cate se vede arata destul de tare dar sa facem un impact cu podeaua si dupa mai vedem))


IDEM


pus acum 12 ani
   
EDIISJKE
Gold Member

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 217
sa vedem cu cat il intrece pe 5  

pus acum 12 ani
   
FastDie1
Member

Din: Targoviste
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 68
galaxy s2 e ktt..... in mare parte samsungu s-a luat dupa apple..... si nu stiu daca ati vazut crash test pe youtube cand scapa iphoneu si se sparge complet... si samsung galaxy s2 nare nik....Oameni buni iphone 4=sticla samsung galaxy s2=plastic
<-- IDEM!  .... IPhone 5 BEST !


_______________________________________
Tranquilla .

pus acum 12 ani
   
aNm
Respected Member

Din: New York City!
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 347

Atacator a scris:

Din cate am auzit iphone 5 nare wi-fi

looooool...)))))


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
[N]Zo
Member

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 52

FastDie1 a scris:

galaxy s2 e ktt..... in mare parte samsungu s-a luat dupa apple..... si nu stiu daca ati vazut crash test pe youtube cand scapa iphoneu si se sparge complet... si samsung galaxy s2 nare nik....Oameni buni iphone 4=sticla samsung galaxy s2=plastic
<-- IDEM!  .... IPhone 5 BEST !


Se vede ca esti cam tembel...
1.Procesoarele de la apple (A5) sunt facute de samsung, deci nici sa nu indraznesti sa spui ca samsung s-a luat dupa apple.
2.Nu sunt fan android, mi-a trecut si un iphone4S prin mana, si am avut ocazia sa l testez cu a meu SGS 2 si se pare ca SGS2 e mai bun(custom rom O.C)
3.Apple a specifiact ca Gorilla Glass folosit pe iPhone 4 este mai rezistant ca plasticul etc, dar la zgarieturi..Samsung`ul e mai rezistent.


_______________________________________
---------- Anonymus -------

pus acum 12 ani
   
punk
Full Member

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 123
frate dak ai grija de tel.. il ti si 5 10 ani ..deci :-j am iphone de 1 an..si nare nimic..nici nu sa stricat nimic..+ de aplicati rupesi memoria ..ce mem are la SGS 2 ? ?si ce are iphone 4 s ? :-j deci ..

_______________________________________
k1duuuu. <----------- !!!!!!!!!!

pus acum 11 ani
   
eddd.
VIP 2

Din: Secret Discret.
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 698
misto rau ..

pus acum 11 ani
   
NaveC
Spammer

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 2
nais one,va avea succes.

pus acum 11 ani
   
daRkStriKEEE
Super Member

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 194
Tot SGS 3 mi se pare mai bun .. 

pus acum 11 ani
   
Marian96
Respected Member

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 343
Iphone 5 , un nou inceput . )

pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la